DR. TÓTH FANNI
ügyvédjelölt

Dr. Tóth Fanni ügyvédjelölt, akinek főbb érdeklődési területéhez tartoznak a gazdasági bűncselekmények és az európai büntetőjog, amely diplomamunkájának a kutatási témája is volt.

Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte, ahol 2018-ban szerzett cum laude minősítéssel oklevelet. 2015-ben anglisztika szakon, angol a médiában specializációval diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Fél évet tanult Belfastban, a Queen's University ösztöndíjas hallgatójaként, amely során az angolszász jogrendszer sajátosságait is megismerhette.

Egyetemi évei alatt szakmai gyakorlatát közjegyzői irodában töltötte, így a közjegyzői nemperes eljárások területén is hasznos tapasztalatokat szerzett. 2018 óta dolgozik a Békés Ügyvédi Irodában ügyvédjelöltként, amely idő alatt a büntetőjogi védelem és sértetti képviselet ellátása mellett jelentős tapasztalatot szerzett a compliance és az adatvédelmi jog területén is. A Budapesti Ügyvédi Kamara 2022. őszén megrendezett perbeszédversenyén második helyezést ért el.

Nyelvtudás

  • angol
  • német
  • koreai